hvg.hu Élet+Stílus

Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

Hihetetlen, de igaz: az ország egyik legismertebb házaspárja, Sarka Kata és Hajdú Péter 8 év után válófélben van - míg a televíziós műsorvezető a Balaton Soundon bulizott, felesége költöztetőcéggel vitette el a közös családi házból a holmijait.

hvg.hu Élet+Stílus

Szavazzon: ki a legszebb férfi a magyar futballválogatottban?

A magyar válogatott esélylatolgatása és a nagy előzetes elemzések közepette nem maradhat el egy igazán fontos rangsor sem, és különben is, ezen a történelmi napon ki bír este 6-ig bármi másra koncentrálni, mint arra, hogy mi lesz a ma esti magyar-osztrák meccs eredménye: az idegőrlő várakozásban itt egy szavazás, amivel garantáltan enyhítheti a feszültséget. A szavazás végeredményét természetesen megmutatjuk.

MTI Világ

Nem engedték be a Miss World szépségversenyre Miss Canadát

Kanada kínai születésű szépségkirálynőjét nem engedték beutazni Kínába a Miss World világversenyre, amelyet idén Hajnan szigetén rendeznek. A 25 éves Anastasia Lin Hongkongban nem tudott átszállni a Hajnanra tartó járatra, mert egy kínai illetékes közölte vele, hogy megérkezésekor nem kap beutazási engedélyt.

hvg.hu Kult

"Miért nincs itt egy nagyfenekű csaj sem?”

Simán kivágták magukat a kellemetlen kérdésekből a Magyarország Szépe indulói. Ez az a szépségverseny, amelyet Hajdú Péter és felesége érdekeltségei készítenek, az állami Duna tévé fogja közvetíteni, és nem a testiségről szól, hanem hajszínről, jótékonykodásról. A hvg.hu megkérdezett mindent és mindenkit, akit csak lehetett. Videó.

MTI Shake

Öltönyösök a disznóólban: így néz ki egy malacszépségverseny

Kedden tartották a zselicvölgyi sertésszépségverseny döntőjét a Somogy megyei Hajmáson. A zsűri tagjai ifj. Lóki Géza, a Zselicvölgyi Szabadidőfarm ügyvezető igazgatója, Bíró Ramóna, a Balaton-régió 2014-es borkirálynője és Májer Krisztián fitneszedző voltak.

MTI Világ

Botrányba fulladt a szépségverseny, trónfosztott lett a királynő

Botrányba fulladt a 4. Miss Asia Pacific World szépségverseny, a szervezők visszakövetelik a százezer dolláros koronát a hazugsággal és lopással vádolt mianmari szépségkirálynőtől, akit megfosztottak a címétől. A szöuli rendezők szerdán azzal fenyegették meg, hogy a rendőrséghez fordulnak.

hvg.hu Plázs

"Most egy kicsit fájni fog" – Videónk a balatoni gyerekszépségversenyről

Sem a szülők, sem a gyerekek többsége nem veszi véresen komolyan a gyermekszépségversenyeket. Ha mégis valaki nehezen tudja feldolgozni a kudarcot, az legtöbbször éppen egy szülő. 4 és 16 év közötti lányoknak és fiúknak rendeztek megmérettetést a Balaton partján. Kiszel Tünde is zsűrizett.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk