Hova költözzünk, ha ingyen szeretnénk mobilozni?

Hova költözzünk, ha ingyen szeretnénk mobilozni?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Blyk egy olyan angol mobilszolgáltató, amelyik kizárólag adott...

A Blyk egy olyan angol mobilszolgáltató, amelyik kizárólag adott életkorú tartozó ügyfeleket gyűjt. E jól meghatározott korosztály egyben a szolgáltatást eltartó hirdetések célcsoportja is. Egy telefonról küldött SMS üzenettel kell indítani a regisztrációs folyamatot, majd a Blyk oldalán kell megadni a személyes adatokat, illetve válaszolni kell azokra a kérdésekre, amelyek alapján még jobban tudják majd szűkíteni az érdeklődési körnek megfelelő információk, reklámok kiválasztását. A jelentkezés után pár nappal postán érkezik a SIM kártya, amelyet azonnal használni lehet, mindössze egy kártyafüggetlen, MMS fogadására és internetezésre alkalmas mobilra van szükség.

Sokan vannak, akik szívesen fogadnak néhány üzenetet, hogy cserébe ingyen telefonálhassanak

A promóciós üzenetek és hírek  fogadásáért havonta 217 szöveges üzenetet lehet küldeni és 43 percet lehet beszélgetni ingyen. A fel nem használt keretet nem lehet  átvinni a következő hónapra, ha pedig elfogynak az ingyenes percek, akkor a továbbiakért már fizetni kell.   
A szolgáltatás életképességét bizonyítja, hogy ilyen üzleti modell alapján a napokban a Fülöp-szigeteken is elindul egy ingyenes 3G szolgáltatás. Ott a célcsoport 15-35 éves korosztály, és év végére 100 ezer ügyfélre számítanak. Lehet, hogy Magyarországon sem volna életképtelen egy ilyesfajta modell?


Hozzászólások