hvg.hu Gazdaság

A vártnál is durvább válságot okozhatnak a jövőben a nyugdíjak

Egy friss elemzés szerint a nyugdíjkiadások végül olyan nagyra hízhatnak, hogy elvesznek minden pénzt az oktatás és a többi közszolgáltatás elől. A problémát a társadalmak elöregedése jelenti. A nagyobb baj, hogy a kormányok elmulasztották a tendenciához igazítani nyugdíjrendszereiket.

hvg.hu Shake

Meghalt a híres mormota, dugába dőlt a tavaszjóslás

Reggel még répát evett, este azonban már élettelenül találták a gondozók Winnipeg Willow-t, a kanadai Manitoba tartomány mormotáját. Tragédia a tragédiában, hogy nem érhette meg február 2-át, pedig akkor nagyon fontos dolga lett volna.

HavariaPress Kult

Így veri át a nézőket az EZO.TV: 13,5 millióra büntette a műsort a GVH

13 és fél millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az EZO.TV a jósműsoraival kapcsolatban feltárt visszaélések miatt. Többek között arra ösztönözték a fogyasztókat, hogy azonnal telefonáljanak ám arra nem hívták fel a figyelmet, hogy a telefonhívás nem garantálja a közvetlen műsorba kapcsolást, és azt sem, hogy a kiválasztott jóshoz kerülnek.

hvg.hu Shake

Fotók: ők már tudják, ki nyeri a foci-Eb-t

A tehén, az elefánt, a malac vagy a vidra fogja pontosabban megjósolni a foci-EB győztesét? Paul, a polip óta a németek semmit nem bíznak a véletlenre, az Európa-bajnokság idejére többféle jósállatot is munkára fogtak az állatkertek.

life-style.hu Shake

Kártyajátékból sorselemzés

A Tarot mai formájában 78 lapból áll: 22 Nagy Arkánumból és 56 Kis Arkánumból. Az arkánum szó titkot jelent.


A címlapról ajánljuk