hvg.hu Kult

Ennyire azért nem lesz meleg

Szomjas koalák, elolvadt útjelző bója, jégkockába fekvő kutya - készüljünk előre kicsit a nyárra ezzel a fotósorozattal.

MTI Itthon

Vérét adta Áder János felesége – fotók

Bokros teendői mellett arra is szakított időt szombaton a köztársasági elnök felesége, hogy elmenjen vért adni. Herczegh Anitát az Országos Vérellátó Szolgálat véradásán fotózta le az MTI a SOTE Nagyvárad téri épületében.

hvg.hu Itthon

Tornóczky Anita erős képet posztolt a Németvölgyi úti balesetről

Szombaton délelőtt oszlopnak rohant és kigyulladt egy autó a fővárosban, a XII. kerületi Németvölgyi úton. A balesetben a sofőr meg is sérült. A volt miniszterelnök Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita az Instagramon osztott meg egy képet a lángoló kocsiról.

hvg.hu Itthon

Itt jön a hűsítő zápor - térkép

A meteorológiai szolgálat által 13:50-kor rögzített radarképen látható, ahogyan a hidegfront átvonul keleti irányban az országon. Vasárnap is lehetnek még záporok, a 28 fok fölötti hőmérséklet majd hétfőn jön vissza.

hvg.hu Itthon

Fotó: Putyinizálta a kormányplakátokat az Együtt

Az Együtt bejelentette, hogy átragasztja a kormányzati propaganda plakátjait. A „Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja” szöveg mellé „ Az orosz titkosszolgálat számára. Szpaszíba ” feliratot ragasztották.

1
151 152 153 154 155
159

A címlapról ajánljuk